Contact

GET IN TOUCH

CONTACT DETAILS

Feel free to reach out to us - we’d love to talk to you!

Solliciteren? Scroll down!

CONTACTFORMULIER

 
 
 
 
 
 

JOBS - VACATURES

MONITOR SPORTKAMPEN EN/OF LOSSE SPORTDAGEN:


Om ons team te versterken zijn we op zoek naar monitoren die in 2022 één of meerdere sportkampen voor kinderen van 5 tot 14 jaar zullen begeleiden. Tijdens de schoolvakanties gaan onze monitoren aan de slag met een groepje van ongeveer 24 kinderen. Ze zorgen ervoor dat de kids steeds weer een verrassende en plezante vakantie kunnen beleven. Met hun enthousiasme, creativiteit, gedrevenheid, humor en spontaniteit nemen ze elke deelnemer mee in een onvergetelijke kampervaring. Spelend ontdekken, kennis maken met nieuwe vrienden, blijven bijleren, actief en sportief bezig zijn en vooral heel veel plezier maken.

Heb je zin om iets bij te verdienen en deel uit te maken van ons vast team van monitoren? Dan zijn onze sportkampen zeker iets voor jou! Contacteer ons op crew@mv-sportevents.be


VOLG ONS OP SOCIALE MEDIA

VOLG ONS OP FACEBOOK

VOLG ONS OP INSTAGRAM

Wil jij deel uitmaken van ons fantastisch team? Sta jij te popelen om te helpen op een event? Of wil je liever sportdagen of teambuildings begeleiden?

Ben je een echte waterrat en wil je zwemles geven? Of misschien wil je wel de handen uit de mouwen steken en ons logistieke team versterken?


Of ben je misschien op zoek naar een onvergetelijke stageplaats? 


Dan ben jij onze man of vrouw! We zijn steeds op zoek naar monitoren, vrijwilligers, lesgevers en freelancers!


Contacteer ons vandaag nog via deze pagina en wie weet sta jij binnenkort samen met ons op een sportdag of event!


See you soon!